top of page

Beleven, proeven en netwerken

Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten.

 

Circa 40 leveranciers van circulaire -, streek -, biologische -, fairtrade - en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang ondersteund door een actueel programma van live cooking events, workshops en proeverijen. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden het inspiratie paviljoen de afgelopen edities met een 8. 

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en de 'gastheer' voor het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen. De beurs heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. 
 

Doelgroep
Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

​Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen is een samenwerking tussen Gastvrij Rotterdam en Green Leisure Group Coöperatie U.A. 

bottom of page