Beleven, proeven en netwerken

Voor horecaprofessionals biedt het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen binnen de horecabeurs Gastvrij Rotterdam een intieme en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met eerlijke -, streek -, biologische -, fairtrade - en anderszins meer verantwoord geproduceerde producten. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden ons paviljoen in 2013 t/m 2019 met een 8.

 

Het Dit Smaakt Naar Meer! beursconcept bestaat uit drie elementen:

 

  • Het paviljoen, een combinatie van stands en kramen, een bar en een keuken en de leestafel en chef's table;

  • De leveranciers en hun verantwoorde producten;

  • Het kennis- en belevingsprogramma met live cooking events, award uitreikingen, kookwedstrijden, workshops en bijeenkomsten.

Duurzaam gastheerschap

 

Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2019 opnieuw geprofileerd  als hoogstaande gastronomische beurs voor de horeca.

 

De zevende editie trok meer dan 16.300 horecaprofessionals naar Rotterdam Ahoy.

 

De vakbeurs voor horecaprofessionals heeft zich hiermee wederom bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche.

 

Gedurende drie dagen stond Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor de horeca.

 

Beursbezoekers hebben kunnen genieten van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

De exposanten

Op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen krijgen producenten van duurzaam geproduceerde producten een eigen podium.

 

Bezoekers met belangstelling voor biologische, fairtrade, streek en anderszins verantwoord geproduceerde producten vinden op het paviljoen een breed aanbod.

 

Het Paviljoen is vanaf de eerste editie een schot in de roos en mag zich verheugen op een explosieve groeiende belangstelling, zowel bij leveranciers als bezoekers. 

GastvrijRotterdam_397_5140.jpg