top of page

Producten met een verhaal

Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen biedt leveranciers en producenten van eerlijk, duurzaam en verantwoord geproduceerde producten een podium om het bijzondere karakter van hun producten onder de aandacht van circa 15.000 horecabezoekers te brengen.

 

Dit Smaakt Naar Meer! onderscheidt zich met het complete overzicht van verantwoorde en duurzame producten en leveranciers, natuurlijk ondersteund door een interessant en actueel programma van events, workshops, proeverijen en lezingen. Vast programma onderdeel is o.a. de uitreiking van de Gaia Green Awards en de DSNM! SmaakAward. Daarnaast organiseren we een uitgebreid kookporgramma met demo's van vegan chefs. 

Exposanten

 

De sfeer en uitstraling van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de exposanten. Wij zijn dan ook trots dat een meerderheid van de deelnemers al vanaf de eerste editie onderdeel is van ons paviljoen.

 

Het doel is om het aanbod op het paviloen zo breed mogelijk te maken, zodat horecaondernemers op al hun duurzame inkoopvragen een antwoord kunnen vinden op het paviljoen.

 

Ook voor u reserveren we graag een kraam of stand. Via de onderstaande knop komt u direct bij het inschrijfformulier. Nog vragen? Kijk dan op de contactpagina voor de juiste gegevens. 

Gastvrij Rotterdam

 

Het succes van Gastvrij Rotterdam is onder andere te verklaren door de aanpak die de organisatie vanaf het begin voor ogen heeft gehad: een echte vakbeurs voor en door de branche.

 

Dankzij de samenwerking met 15 Founding Partners, themapleinen en diverse brancheorganisaties is er een breed en inhoudelijk sterk programma opgetuigd. Bovendien heeft de organisatie zich voornamelijk gericht op de horecabranche in het midden- en hoogsegment.

 

Een aanpak die geresulteerd heeft in een beurs waar exposanten daadwerkelijk goed zaken kunnen doen en waar bezoekers dankzij het boordevolle programma volop inspiratie opdoen en met concrete tips voor hun vak naar huis gaan. 

bottom of page