Verbinden en inspireren

 

Dit Smaakt Naar Meer! is een activiteit van Green Leisure (Group) in nauwe samenwerking met  Gastvrij Rotterdam. Met de organisatie van het paviljoen slaan wij een brug tussen ondernemers en leveranciers met belangstelling voor MVO en duurzaam ondernemen. We willen inspireren en verbinden. Dit jaar organiseren wij de vierde maal van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen, voor de derde keer in Ahoy Rotterdam.

 

Editie 1

De eerste editie van Dit Smaakt Naar Meer! organiseerden wij in oktober 2012 op eigen initiatief op het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. In samenwerking met Hans Baggerman (Van Nelle Fabriek Events), Mirjam Groten (Max Havelaar) en Erik van Dijk (Green Key Nederland) werd een middagvullend programma van inspirerende lezingen en een markt georganiseerd. 

 

Met iets meer dan 100 deelnemers was de eerste editie een overzichtelijke activiteit, maar de reacties waren zeer positief. Bij alle betrokkenen onstond iedereen direct het gevoel dat met dit evenement een gat in de markt werd gevuld. De titel bleek goed gekozen, dit smaakte naar meer! Voor een overzicht van de foto's van de eerste editie: klik hier.

 

Versie 2.0 in 2013

Het potentieel  van het DSNM! Paviljoen werd ook gezien door Robert Melaard, beursmanager van de (in 2012) nog in oprichting zijnde vakbeurs Gastvrij Rotterdam. Nog tijdens de eerste editie wist hij ons te strikken voor een gesprek rondom een mogelijke samenwerking. 

 

Deze kennismaking verliep positief en in september 2013 stonden we met een uitgebreidere versie van Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen in hal 5 van Ahoy. Het paviljoen heeft zich in dat jaar direct bewezen als waardevol onderdeel van Gastvrij Rotterdam. Voor het foto overzicht van deze editie: Klik hier.

 

2014

Als we een ding hebben geleerd in de afgelopen periode, dan is het dat samenwerking de sleutel tot succes is voor een geslaagde vakbeurs. In samenwerking met o.a. Green Key Nederland, KHN Rotterdam, Smaackmakers, Scalda, Stichting Vis&Seizoen, diverse chefs (Euromast, Aan Zee, de Bank) en natuurlijk een grote groep enthousiaste leveranciers is in 2014 in hal 3 een levendig paviljoen gerealiseerd met een bar, voor het eerst een eigen keuken, een workshoptafel en een dagvullend programma. 

 

Met deze editie is wederom een groei in bezoekers en aanbod gerealiseerd. Voor het foto overzicht van deze editie: Klik hier.

2015 t/m 2018

Tijdens de laatste edities zijn we verhuisd naar het centrum van de beurs; dé plek waar duurzame producten thuishoren. Het paviljoen was meer open en had een groene, herkenbare vloerbedekking. In 2015 hadden we onze eerste foodambassadeur en in 2016 zijn we gestart met de GAIA GREEN AWARDS en de DSNM! SmaakAward.  

Met deze edities is wederom een enorme groei in bezoekers en aanbod gerealiseerd. Voor het foto overzicht van de laatste editie klik hier

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now