Samenwerking met Gastvrij Rotterdam weer getekend!

Gaat de duurzame insteek dit jaar verder dan alleen het DSNM! paviljoen?

Na het succes van voorgaande jaren, kan het Dit Smaakt naar Meer! paviljoen ook dit jaar niet ontbreken op de zevende editie van Gastvrij Rotterdam.


Tijdens de Horecava is de samenwerkingsovereenkomst tussen Green Leisure en Gastvrij Rotterdam getekend, waardoor het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen ook in 2020 weer een prominente plaats op de beursvloer zal innemen.

 

 

Wij zijn trots dat wij vanaf de eerste editie van Gastvrij Rotterdam deel uit mogen maken van deze high-end beurs. Inmiddels alweer 7 jaar verder en wij merken elk jaar dat er meer interesse is vanuit exposanten om op 'het duurzaamheidspaviljoen' te staan en dat er vanuit de bezoekers van de beurs meer vraag is naar duurzame en meer bewuste keuzes.  Wat mooi is om te zien is dat de horeca markt ook steeds meer klaar lijkt te zijn voor het onderwerp 'duurzaamheid'. 

Houd daarom onze website in de gaten voor updates over het programma dat in onze show keuken te zien is en de bijzonder gedreven en enthousiaste exposanten die ook dit jaar weer onderdeel zijn van het Dit Smaakt Naar Meer! - paviljoen. 

Interesse in deelname Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen groot

Inschrijvingen voor de editie van 2020 zijn geopend!

Nog voordat het jaar goed en wel begonnen was, lagen er al aanvragen van standhouders die graag weer op ons paviljoen willen staan tijdens de editie van 2020.
Sinds januari is al 25% van de stands op het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen verkocht en daarvan is 33% een nieuwe standhouder!

Bent u benieuwd naar de deelnamemogelijkheden en tarieven van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen 2020? Klik hier voor een overzicht van de stands en het deelnameformulier. Dit formulier kunt u vervolgens toesturen aan Bart de Jong via B.deJong@ahoy.nl

Heeft u nog vragen over uw deelname? Neem dan met financiële vragen contact op met Bart de Jong (Rotterdam Ahoy) via B.deJong@ahoy.nl of met Sander Verschuren met vragen over de organisatie of plattegrond via sander@greenleisure.nl

Momenteel kunt u de volgende deelnemers bezoeken op het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen

 • GRO Mushrooms              

 • Lebo Kaas

 • CEES Chocolate Truffles

 • Nina Bakery

 • Verse Boerderij Friet

 • Bio Bakkerij de Trog

 • Schulp Vruchtensappen

 • Now Organic International

 • Bieterbal

 • Bickery Food Group

 • Hima Bioproducts

 • Brassica Koolzaadolie/ Colzaco

 • Van Kempen Fruitsappen

Gastvrij_Rotterdam_DAG2_-305.jpg
Gastvrij_Rotterdam_DAG3_076.jpg
Lees meer......

Terugblik Gastvrij Rotterdam 2019
Inschrijvingen voor de editie 2020 zijn geopend!


Het enthousiasme van de exposanten en bezoekers van Gastvrij Rotterdam 2020 was groot. Dat blijkt maar weer uit de cijfers die wij hebben teruggekregen over de editie van 2019. De beurs is wederom gegroeid. Niet alleen wat betreft vierkante meters, ook als we kijken naar exposanten en bezoekers, dan zien we een stijging in aantal én waardering.

In 2019 heeft Gastvrij Rotterdam 16.303 bezoekers mogen verwelkomen die ruim 500 exposanten hebben kunnen bezoeken. Als u nog even wilt nagenieten bekijk dan de aftermovie en de fotoimpressies:

 

Vooruitblik op de editie van 2020

We zijn al weer druk bezig met de voorbereiding van de 8e editie van Gastvrij Rotterdam, die plaatsvindt van 21 t/m 23 september. U kunt zich vanaf nu ook inschrijven voor de editie van 2020 via het inschrijfformulier. Deelnemers die zich vóór 1 februari 2020 aanmelden krijgen de gelegenheid om hun voorkeursplaats in te dienen. 

IMG_4243.JPG
Strabystraw.jpg
Gastvrij_Rotterdam_DAG3_207.jpg

Team DSNM! aanwezig op de Horecava 2020

Gastvrij Rotterdam en Green Leisure vernieuwen opnieuw samenwerking

Wij zijn weer trots om aan te kondigen dat het 'Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen' ook dit jaar weer een onderdeel is van Gastvrij Rotterdam. Na het succes van voorgaande jaren zal het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen ook dit jaar niet ontbreken. Tijdens de Horecava in Amsterdam wordt op woensdag 15 januari de nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend.

We zijn de hele dag op de Horecava aanwezig, zin om af te spreken? Stuur een berichtje aan info@greenleisure.nl en dan treffen we elkaar in Amsterdam.

Heeft u vragen over deelname? Of wilt u meer informatie over de duurzame exposanten die wij elk jaar verwelkomen op ons paviljoen?
Team DSNM! is op woensdag de gehele dag aanwezig om oude en nieuwe exposanten te ontmoeten.

 

Het projectteam van Gastvrij Rotterdam is alle dagen aanwezig op stand 7.404 en u bent van harte welkom voor meer informatie over het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam 2020.

Mocht u met ons in contact willen komen en bent u aanwezig op woensdag 15 januari? Dan ontmoeten wij u graag!

Horecava 2020 logo.jpg

Inschrijving GAIA Green Awards 2020 van start
- Save The Date - 

De inschrijving van de vierde editie van de Gaia Green Awards is geopend. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen aan horecabedrijven die behoren tot de duurzame koplopers van Nederland en België. Bent u werkzaam bij een horecalocatie die het afgelopen jaar grote stappen heeft gezet op het gebied van duurzaam ondernemen? Of bezoekt u regelmatig een duurzame toplocatie? Meld u de horecalocatie nu gratis aan voor de award via deze link. 

De uitreiking bijwonen? Maak dan ruimte in uw agenda op dinsdag 22 september 2020. We vieren dan een duurzaam feestje in Rotterdam Ahoy rondom de uitreiking van de awards 2020!

 

 

De Gaia Green Awards zijn een initiatief van Green Leisure Group en wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Gastvrij Rotterdam, Santas Koffie en Made Blue. Lees meer over de Gaia Green Awards 2020 op www.gaiagreenawards.nl.

Gaia Green Awards logo.png