De gastvrijheidssector volledig duurzaam in 2030!

Green Leisure is zowel op nationaal als internationaal niveau dé partij voor het verduurzamen van bedrijven in de gastvrijheidssector. Onze ervaren adviseurs streven samen met opdrachtgevers (o.a.  brancheverenigingen, ondernemers, gemeenten, evenementenorganisaties en onderwijsinstellingen) naar een volledig duurzame gastvrijheidssector in 2030.

ONZE DRIJFVEREN

Sinds 2005 werken wij aan verwezenlijken van onze missie: 'De gastvrijheidssector volledig duurzaam in 2030!' Een duurzame samenleving is van groot belang om ook volgende generaties goed te kunnen laten leven op onze planeet. Door het verduurzamen van de gastvrijheidssector dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere samenleving. 

HORECA, RECREATIE, SPORT & TOERISME

De gastvrijheidssector is dé sociale spil in onze samenleving. De omvang van de gastvrijheidssector groeit jaarlijks en daarmee helaas ook de negatieve impact op het milieu. 

 

Green Leisure heeft als doel om samen met haar opdrachtgevers de gastvrijheidssector volledig duurzaam te maken. In ons toekomstbeeld gaat ondernemen in de gastvrijheidssector steeds minder ten kosten van het milieu en sociale ongelijkheid. 
 

Bent u als bedrijf actief in de gastvrijheidssector? Wilt u verder met duurzaamheid binnen uw organisatie? Lees hier hoe u daar als bedrijf vorm aan kunt geven.

SPECIALITEIT: KEURMERKEN

De adviseurs van Green Leisure zijn all-round MVO-adviseurs met een brede ervaring. De afgelopen jaren hebben zij zich gespecialiseerd in certificatieschema's. Zowel in Nederland als in het buitenland adviseren en begeleiden zij organisaties bij het implementeren en behouden van keurmerken. 

  • Green Key (International), Travelife Hotels, Earth Check

  • Blauwe Vlag

  • Vis&Seizoen, EKO Keurmerk Horeca

  • Barometer Duurzame Evenementen, Future Proof FestivalA Greener Festival Award

© 2019 by Green Leisure (Group)                        Privacy Statement                                     Algemene voorwaarden

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now