Audits van keurmerken

 

Naast kwaliteit wordt duurzaamheid binnen een organisatie een steeds belangrijkere bouwsteen voor een gezonde hospitality organisatie. Horecabedrijven hebben impact op het milieu door onder andere hun energie- en waterverbruik, productie van afval, de mobiliteit rondom de organisatie en het gebruik van goederen. Deze stromen brengen kosten met zich mee. 

 

Certificeringprogramma's (keurmerken/ecolabels) kunnen een bijdrage leveren aan het inzichtelijk en beter beheersbaar maken van deze kostenposten. Een horecaorganisatie met een 'duurzame' bedrijfsvoering heeft meer grip op haar kosten en beinvloedt in positieve zin de ervaringen van gasten en het bedrijfsimago.

 

De adviseurs van Green Leisure zijn zowel als auditor/keurmeester, ontwikkelaar en adviseur betrokken bij verschillende keurmerken en certificeringsschema's. Als auditor bezoeken de adviseurs van Green Leisure jaarlijks circa 200 toeristisch-recreatieve bedrijven in Nederland en in het buitenland. De onderstaande programma's zijn onderdeel van ons portfolio.

 

Stichting Vis&Seizoen
Travelife (Hotels)

© 2019 by Green Leisure (Group)                        Privacy Statement                                     Algemene voorwaarden

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now