Over ons

Green Leisure (Group) is in 2005 opgestart door Marco Ouwerkerk. Sinds 2012 werkt hij samen met Sander Verschuren aan het verwezenlijken van hun gezamelijke droom: Een volledig duurzame gastvrijheidssector!

 

De afgelopen periode is Green Leisure Group sterk gegroeid. Wij zijn blij en trots dat steeds meer collega's onderdeel willen zijn van onze netwerkorganisatie en hun kennis en ervaring willen inzetten onder de vlag van Green Leisure Group. Wij geloven sterk in verbinden en delen, want 'ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER'. Maak hieronder kennis met het team van Green Leisure Group.

De transitie naar een meer duurzame gastvrijheidssector is in volle gang, het team van Green Leisure Group staat klaar om ook uw organisatie te helpen verduurzamen. 

Marco Ouwerkerk (1971)

 

Na zijn opleidingen in sport, toerisme en recreatie betrad Marco Ouwerkerk rond 2001 het speelveld van milieuzorg en duurzaam ondernemen.

 

In de afgelopen jaren is hij uitgegroeid tot een ondernemende auditor, adviseur en projectleider rondom duurzaam ondernemen in horeca, recreatie, cultuur en (internationaal) toerisme.​ 

Binnen Green Leisure Group is Marco verantwoordelijk voor o.a. communicatie, (financiële) administratie en algemene projectontwikkeling. 

 

T: (06) 51201828

E: marco@greenleisure.nl

Sander Verschuren (1984)

 

Sander Verschuren kwam tijdens zijn opleiding Economie in Rotterdam in aanraking met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In zijn eerste professionele jaren heeft hij MVO-projecten opgezet in de horeca bij cateraar Avenance en bierbrouwerij AB-InBev.

 

Binnen Green Leisure is Sander o.a. verantwoordelijk voor projectcoördinatie, MVO advies bij grote accounts, certificeringsystemen en internationale projectontwikkeling. 

 

Recent schreef Sander enkele artikelen over circulariteit en verzorgde enkele presentaties over duurzaamheid 2.0. 

T: (06) 19624772

E: sander@greenleisure.nl

Guido Klep (1988)

 

Guido heeft een achtergrond in natuurbeheer en (duurzaam) toerisme op de Universiteit van Wageningen. Bij TUI Nederland heeft hij zich in een internationale context ontwikkeld tot een allround duurzaamheidsadviseur voor onder andere touroperators en hotels.

 

Sinds 2016 is hij werkzaam als ZZP-er. Zijn passie voor duurzaamheid komt voort uit een sterke liefde voor natuur en klimaat. Hij houdt van een praktische insteek waarbij duurzaamheid een integraal onderdeel is van het (toekomstige) bedrijfsproces.

 

Guido heeft zich halverwege 2017 bij Green Leisure aangesloten en legt zich toe op projectondersteuning en advisering van hotels, horeca en festivals. Binnen de organisatie is hij het aanspreekpunt rondom internationaal toerisme en duurzaamheid.

 

T: (06) 36194088

E: guido@greenleisure.nl

Laura den Houdijker (1987)

 

In januari 2019 heeft Laura den Houdijker zich aangesloten bij ons team. Laura heeft zich als professioneel eventmanager de afgelopen jaren o.a. verdiept in het verduurzamen van evenementen.

 

Laura constateert: “Binnen de publieksevenementen zien we een groeiende aandacht voor duurzaamheid, bij zakelijke evenementen gaat deze groei lang niet zo snel. Als eventmanager wil ik hier structureel aandacht voor blijven vragen en verandering doorvoeren. De oplossingen zijn er daar, ligt het niet aan".

 

Binnen Green Leisure (Group) is Laura onder andere verantwoordelijk voor communicatie en projectmanagement van het ‘Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen’ en het advies rondom duurzaamheid en evenementen.

 

T: (06) 23507481

E: laura@greenleisure.nl

Bedrijfsgegevens:

  • Postadres:                                                     Wagnerlaan 7

                                                                              4462 KH Goes

  •  Kamer van Koophandel:                                   22058026

  • BTW/VAT-ID                                           NL001637053B23

  • Triodos Bank:                           NL77 TRIO 0198 4454 23 

Tania Oudegeest (1972)

Met haar studie biologie als achtergrond en haar liefde voor de natuur als basis is Tania zeer gemotiveerd om organisaties te verduurzamen.

Binnen Green Leisure is zij sinds 2016 o.a. actief als projectmedewerker, met de nadruk op het onderwerp duurzame en verantwoorde voeding, waarbij haar uitgangspunt is: "Geen geitenwollen sokken gedoe, maar realistische en haalbare adviezen". 

 

Naast haar activiteiten voor Green Leisure (Group) is Tania ook werkzaam voor Diergaarde Blijdorp in Rotterdam als bioloog en adviseur duurzaamheid.

T: (06) 12134418

E: tania@greenleisure.nl

© 2019 by Green Leisure (Group)                        Privacy Statement                                     Algemene voorwaarden

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now