Wat we doen......

 

Green Leisure streeft naar een duurzame gastvrijheidsector. Om dit te bereiken hanteren we verschillende instrumenten en activiteiten om onze doelen te realiseren. Organisaties van binnenuit verduurzamen, in praktische en realistische stappen, dat is ons specialisme.

duurzame-energie-vergelijken.v2-750x460.
Energiebesparing & wetgeving

Vanuit de overheid wordt er steeds meer wetgeving opgesteld rondom energiebesparing waarin u als ondernemer moet voldoen. De Wet Milieubeheer (EML) en de EED zijn de meeste bekende wetgevingen ...........lees meer.

Workshops en trainingen

Uw medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie en (indien u hen voorziet van de juiste kennis en motivatie) de ambassadeurs en dragers van uw MVO inspanningen,..........lees meer.

Audits

De adviseurs van Green Leisure zijn gepokt en gemazeld in het uitvoeren van keuringen en inspecties in het toeristisch-recreatieve werkveld..........lees meer.

Interim MVO Coördinator

U weet als geen ander hoe u uw toeristisch-recreatieve of horecabedrijf optimaal moet laten draaien, maar starten met MVO blijkt toch lastiger dan gedacht. Dan is het handig om tijdelijk of voor een beperkt aantal uren een professional binnen uw..........lees meer.

Green Key

Green Key is hét keurmerk voor duurzaam ondernemen in horeca, recreatie en toerisme. Een groeiend aantal organisaties weet zich te onderscheiden met het keurmerk als vertrekpunt. Green Leisure heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 100.............lees meer.

GreenCoach

De praktijk leert dat een keurmerk behalen een inspanning van uw organisatie vergt. Maar heeft u ook rekening gehouden met de investering in tijd die het behouden van een keurmerk vraag?.........lees meer.

Logo def.png
GreenSports

Sportverenigingen hebben veel mogelijkheden om energie te besparen. Daarnaast willen sportevenementen steeds vaker zichtbaar verduurzamen..........lees meer.

MVO-Scans

Een MVO-Scan is een praktisch en krachtig instrument om snel te bepalen waar een organisatie staat op het gebied van MVO. Green Leisure ontwikkelde verschillende scans voor verschillende doelgroepen en met verschillende accenten. ..........lees meer.

Keurmerk ontwikkeling

Een nieuw keurmerk ontwikkelen of uw bestaande schema updaten? De afgelopen jaren heeft Green Leisure voor een aantal programma's..........lees meer.

Duurzaamheidskringen

Duurzaamheidskringen zijn groepen van 8-15 ondernemers uit dezelfde regio en/of sector die op regelmatige basis samenkomen en over duurzaamheid praten. Green Leisure organiseert o.a. een duurzaamheidskring voor Hotels in Den Haag.............lees meer.

Onderzoek

Duurzaamheid is een jonge wetenschap. Hierdoor ontstaan er vaak dillem's voor ondernemers welke (duurzamere) keuze ze moeten maken. Green Leisure doet regelmatig onderzoek naar praktische casussen over duurzaamheid.............lees meer.

© 2019 by Green Leisure (Group)                        Privacy Statement                                     Algemene voorwaarden

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now