top of page

Titel. Dubbelklik erop.

Gaia Green Awards

Dé duurzaamheidsprijs voor de horeca
 

De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die het afgelopen jaar aantoonbaar grote stappen hebben genomen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen. Alle horecabedrijven in Nederland en België die vallen binnen de 3 categorieën kunnen zich gratis aanmelden voor deelname.

De awards zijn in 2016 gelanceerd en gaan in 2023 haar achtste editie in. In de afgelopen jaren hebben tientallen organisaties om de award gestreden. Daarmee is de Gaia Green Award dé MVO Award voor strandpaviljoens, hotels, MICE-locaties en restaurants.

Unieke award

De award verkiezing is een product van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. De Gaia Green Awards is beschikbaar voor de volgende 3 soorten horeca bedrijven:

  • Hotels

  • Restaurants/Strandpaviljoens

  • MICE-locaties (Meeting, Incentives, Conferences & Exhibitions)

 

Special Awards

Binnen de verkiezing zijn er voor deelnemers die uitblinken op een specifiek thema extra awards. 

  • De meest onderscheidende deelnemer op het gebied van duurzaam eten en drinken ontvangt jaarlijks de Falco Eleonorae Award. De award wordt georganiseerd in samenwerking met Amsterdam International Olive Oil Competition.

  • Het genomineerde bedrijf met de meeste publieksstemmen ontvangt de Gaia Green Award Publieksprijs. Deze award reikten we in 2019 voor de eerste maal uit. 

  • De horecalocatie die het meeste stappen heeft gezet in het plasticvrij maken van haar locatie en/of omgeving ontvangt vanaf 2021 de  prestigieuze Plasticvrij Award.

Gastvrij_9731 (1).jpg
Gastvrij_9736 (1).jpg

 

Uitreiking Gaia Green Awards 2023
19 september Gastvrij Rotterdam

 

bottom of page