De gastvrijheidssector volledig duurzaam in 2030!

Sinds 2005 werkt Marco Ouwerkerk als ZZP-er aan het verduurzamen van de toeristisch-recreatieve sector, vaak zelfstandig maar bijvoorkeur samen met enthousiaste collega's. Marco is aangesloten bij de coöperatieve vereniging Green Leisure Group, waar hij samen met Sander Verschuren en Frans Verouden tevens oprichter van is.  

 

Als projectmanager en adviseur werkt hij voor zowel voor gemeenten en provincies als voor organisaties en bedrijven in de vrijetijdssector. Hotels, campings, theaters, poppodia, strandpaviljoens, festivalorganisatoren maar ook bibliotheken en dagrecreatieve bedrijven doen regelmatig een beroep op zijn ervaring en expertise.

Als onafhankelijk auditor voor keurmerken als Green Key, Travelife, Blauwe Vlag en EKO-Keurmerk bezoekt hij jaarlijks tientallen toeristisch-recreatieve en horecabedrijven en is hij vanuit de eerste hand altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld. De informatie op deze website is maar een zeer beperkte weergave van de activiteiten van Marco. Meer informatie over de expertise, werkervaring én actuele informatie over lopende projecten via:

© 2020 by Leisure2Green                        Privacy Statement                                     Algemene voorwaarden

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now