top of page

De gastvrijheidssector volledig duurzaam in 2030!

Sinds 2005 werkt Marco Ouwerkerk vanuit zijn standplaats Goes (provincie Zeeland) als vakkundig en onafhankelijk adviseur aan het verduurzamen van de toeristisch-recreatieve bedrijven en de cultuursector. Vaak zelfstandig maar vaker nog samen met enthousiaste en deskundige collega's, met een duidelijke voorkeur voor impactvolle projecten. Marco is als adviseur en partner verbonden aan de Green Leisure Group Coöperatie U.A. (www.greenleisure.nl). Het merendeel van zijn projectmatige werkzaamheden worden onder de vlag van de Green Leisure Group.

 

Als projectmanager en adviseur werkt hij voor gemeenten, provincies, organisaties en bedrijven in de vrijetijdssector. Hotels, campings, theaters, poppodia, strandpaviljoens, festivalorganisatoren maar ook bibliotheken en dagrecreatieve bedrijven doen regelmatig een beroep op zijn ervaring en expertise.

Als onafhankelijk auditor voor keurmerken zoals Green Key, Travelife Accommodations, Blauwe Vlag en EKO-keurmerk bezoekt hij jaarlijks tientallen toeristisch-recreatieve en horecabedrijven en is hij vanuit de eerste hand altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld. De informatie op deze website is een beperkte weergave van zijn huidige activiteiten.  

 

Met Marco haalt u ook een enthousiaste workshopleider, coach en/of trainer in huis. Met zijn praktische blik is hij een warm ambassadeur van duurzaam ondernemen in de toeristisch-recreatieve, cultuur en horecasector. Graag kijkt hij samen met de opdrachtgever waar de behoefte ligt en op welke wijze hier praktisch invulling aan geven kan worden.

Meer informatie over zijn werkervaring én actuele opdrachtgevers via:

IMG_E5834_edited.jpg
Goes - Verbeter de wereld 4.jpg
bottom of page