De gastvrijheidssector volledig duurzaam in 2030!

Sinds 2005 werkt Marco Ouwerkerk vanuit zijn standplaats Goes (provincie Zeeland) als ervaren en onafhankelijk adviseur aan het verduurzamen van de toeristisch-recreatieve sector. Vaak zelfstandig maar vaker nog samen met enthousiaste en deskundige collega's, werken zij aan mooie én impactvolle projecten. Marco is lid van Green Leisure Group Coöperatie U.A. (www.greenleisure.nl).

 

Als projectmanager en adviseur werkt hij voor gemeenten, provincies, organisaties en bedrijven in de vrijetijdssector. Hotels, campings, theaters, poppodia, strandpaviljoens, festivalorganisatoren maar ook bibliotheken en dagrecreatieve bedrijven doen regelmatig een beroep op zijn ervaring en expertise.

Als onafhankelijk auditor voor keurmerken zoals Green Key, Travelife Accommodations, Blauwe Vlag en EKO-Keurmerk bezoekt hij jaarlijks tientallen toeristisch-recreatieve en horecabedrijven en is hij vanuit de eerste hand altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld. De informatie op deze website is een  beperkte weergave van zijn huidige activiteiten.  Meer informatie over zijn werkervaring én actuele opdrachtgevers via:

Marco-2019.jpg
Goes - Verbeter de wereld 4.jpg