Marco Ouwerkerk (1971)

Na zijn opleidingen in sport (CIOS Goes), toerisme en recreatie (Hogeschool Rotterdam) en na enkele opstart banen, betrad Marco rond 2000 het speelveld van (toen nog) milieuzorg. Geinspireerd geraakt door de kansen die een verandering naar meer duurzaam ondernemen biedt is hij sindsdien niet meer van werkveld veranderd.

 

Vanuit de provincie Zeeland is hij er in geslaagd om de afgelopen jaren een groot deel van Nederland te bestrijken met uiteenlopende projecten rond duurzaam, Maatschappelijk Verantwoord en circulair ondernemen in o.a. de sectoren; horeca, toerisme, cultuur, dagrecreatie en sport. Ook het adviseren en ondersteunen van overheden behoord tot de werkervaring.

 

Door de ruime ervaring en het opgebouwde netwerk is geen uitdaging te groot. De motivatie om een rol te spelen in de transitie naar een circulaire en energie-efficiënte samenleving groeit nog met de jaren. Door de voorkeur voor collectieve projecten worden steeds meer ondernemers bereikt, maar ook individuele ondernemers worden met dezelfde energie meegenomen in de transitie naar een meer duurzame organisatie.

 

Zowel als adviseur, projectleider, workshopleider en auditor neemt Marco zijn enthousiasme, praktische instelling en open houding mee. Vragen over duurzaam ondernemen of wenst u nader kennis te maken? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

T: (06) 51201828

E: marco@leisure2green.nl

Marco-2019-presenteren.jpg