Titel. Dubbelklik erop.

Gaia Green Awards

Dé duurzaamheidsprijs voor de horeca
 

De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die zich het afgelopen jaar aantoonbaar hebben ingespannen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen. Alle horecabedrijven in Nederland en België die vallen binnen de 3 categorieën kunnen zich gratis aanmelden voor deelname.

De awards zijn in 2016 gelanceerd en gaan in 2019 zijn vierde editie in. In de afgelopen jaren hebben tientallen organisaties om de de award gestreden. Daarmee is de Gaia Green Award dé MVO Award voor strandpaviljoens, hotels en restaurants.

Unieke award

Awards en verkiezingen voor horecabedrijven bestaan in vele soorten en maten. Een herkenbare, inspirerende en breed toegankelijke award rondom duurzaam ondernemen ontbrak tot 2016 nog. 

 

Met de organisatie van de Gaia Green Awards is dit gat opgevuld. De focus op duurzaam ondernemen maakt de Gaia Green Award tot een unieke award waarmee we een groeiende groep vooruitstrevende ondernemers een podium bieden.

 

De award verkiezing is een product van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. De Gaia Green Awards is beschikbaar voor de volgende 3 soorten horeca bedrijven:

  • Hotels

  • Restaurants

  • Strandpaviljoens

Nieuwe specials

Binnen de verkiezing zijn er voor deelnemers die uitblinken op een specifiek thema extra awards. 

  • De meest onderscheidende deelnemer op het gebied van eten en drinken ontvangt de Falco Eleonorae. De award wordt georganiseerd in samenwerking met Olijfbedrijf.

  • Het genomineerde bedrijf met de meeste publieksstemmen ontvangt de Gaia Green Award Publieksprijs. Deze reiken we in 2019 voor de eerste maal uit. 

Inschrijving opent januari 2020

 

 

De GAIA GREEN AWARDS zijn mede mogelijk gemaakt door:

Maatschappelijk partners:
EuroToques Klein.jpg
gastvrij.jpg
Sponsoren:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now