Titel. Dubbelklik erop.

Gaia Green Awards

Dé duurzaamheidsprijs voor de horeca
 

De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die het afgelopen jaar aantoonbaar grote stappen hebben genomen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen. Alle horecabedrijven in Nederland en België die vallen binnen de 3 categorieën kunnen zich gratis aanmelden voor deelname.

De awards zijn in 2016 gelanceerd en gaan in 2021 haar zesde editie in. In de afgelopen jaren hebben tientallen organisaties om de de award gestreden. Daarmee is de Gaia Green Award dé MVO Award voor strandpaviljoens, hotels en restaurants.

Unieke award

De award verkiezing is een product van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. De Gaia Green Awards is beschikbaar voor de volgende 3 soorten horeca bedrijven:

  • Hotels

  • Restaurants

  • Strandpaviljoens

 

Special Awards

Binnen de verkiezing zijn er voor deelnemers die uitblinken op een specifiek thema extra awards. 

  • De meest onderscheidende deelnemer op het gebied van eten en drinken ontvangt de Falco Eleonorae. De award wordt georganiseerd in samenwerking met Olijfbedrijf.

  • Het genomineerde bedrijf met de meeste publieksstemmen ontvangt de Gaia Green Award Publieksprijs. Deze award reikten we in 2019 voor de eerste maal uit. 

  • De horecalocatie die het meeste stappen heeft gezet in het plasticvrij maken van de locatie ontvangt vanaf 2021 de Plasticvrij Award

De zevende editie van de Gaia Green Awards start in januari 2022

 

Gaia Green Awards 2016
ChB-20160919-0424.jpg
Court Garden Hotel - Den Haag - Winnaar
Paviljoen Qi -Breskens - WInnaar categor