top of page

Partners & sponsoren

 

 De Gaia Green Awards is een initiatief van de Green Leisure Group. Samen met de onderstaande 'like minded' partijen organiseert zij jaarlijks deze award.

Sponsoren:

gastvrij.jpg
Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

 
Green Leisure Group
greenleisuregroup20.png
Green Leisure Group is dé netwerkcorporatie voor praktische verduurzaming van de toeristische sector, horecabedrijven, culturele organisaties, evenementen, sportverenigingen en overheden. Onze specialisten zijn uitstekend in staat duurzame vraagstukken en uitdagingen te vertalen in succesvolle praktijkoplossingen, zowel op individueel als collectief niveau. 
Daarnaast zijn de adviseurs van de Green Leisure Group betrokken als auditor en adviseur bij diverse (internationale) keurmerken.
Om de specialisaties van Green Leisure Group duidelijk onder de aandacht te brengen bij onze opdrachtgevers worden specifieke projecten ondergebracht binnen de pijlers Green Sport, Green Stages en Green Leisure.
Logo World Meetings.com.png
WorldMeetings.com
WorldMeetings.com is een one-stop-platform voor al uw zakelijke bijeenkomsten.
Op dit boekingsplatform reserveert u met groot gemak vergaderlocaties, hotelovernachtingen, restaurants, activiteiten en events voor uw organisatie. Vanaf het opvragen van offertes tot en met de factuurafhandeling heeft u één aanspreekpunt.

Maatschappelijk partners:

Made Blue Foundation
De Made Blue Foundation streeft de volgende doelen na:
 
1. het bevorderen van schoon drinkwater en andere watervoorzieningen in ontwikkelingslanden;
2. het promoten van de watervoetafdruk en het bewust handelen daaromtrent door
consumenten, bedrijven en organisaties in Nederland.
Made Blue maakt een tastbare koppeling tussen de water voetafdruk of besparing van uw organisatie, product of dienst en spiegelen die liters  één op één met schoon drinkwater in ontwikkelingslanden, gecertificeerd, gecontroleerd en transparant. 
EKO-Keurmerk Horeca
Als u uit eten gaat verwacht u gezelligheid en een goede bediening maar bovenal lekker eten dat gemaakt is van de beste ingrediënten. 
 
Genieten doet u pas echt als ook uw eten met liefde en aandacht is geproduceerd. Restaurants of cateringbedrijven met het EKO-keurmerk kiezen aantoonbaar voor biologisch.
Amsterdam olijf.jpg
Stichting Olijfolie Nederland
Stichting Olijfolie Nederland importeert bijzondere olijfolie, olijven en andere delicatessen uit het Middellandse zee gebied. 

Door de kennis van het land en de mensen zijn wij in staat de beste produkten tegen de beste prijs aan te bieden. De ambachtelijke leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. 

Stichting Olijfolie Nederland is de dragende kracht achter de Falco Eleonorae Award, inspirator van vanaf 2016 onderdeel van de samenwerking rondom de Gaia Green Awards.
Green Key 

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

 

Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.
Euro-Toques Nederland
 
Good Fish Foundation
De Good Fish Foundation stelt zich ten doel de transitie naar een duurzame en verantwoorde visserij en visteelt te bevorderen door de vraag naar goede vis te vergroten en consument en ondernemer te ondersteunen bij een verantwoorde keuze.
 
De stichting  werkt samen met NGO’s en ondernemers om de visketen nationaal en internationaal verder te verduurzamen. 
 
Belangrijk instrument hierbij is het ontwikkelen en onderhouden de VISwijzer, die vorig jaar is geupdated en een nieuw ontwerp heeft gekregen en het programma voor de horeca: Chef's voor goede vis.
hetWerkvan
Stichting hetWerkvan helpt bij het breder bekend maken van de kunststroom “Outsider art”. De stichting heeft als doel om de bijzondere kunstenaars en het kwalitatief hoogwaardige werk een podium te bieden. Een podium dat zorgt voor emancipatie en integratie van deze groep mensen in de maatschappij.
 
Door de initiatieven van hetWerkvan krijgt een dagbesteding op meerdere fronten inhoud. Onze driehoek, waarbinnen wij opereren, verbindt de volgende punten Zorg-Commercie-Verbinden.
bottom of page